×

×

Slotevent Werkinzicht online event i.p.v. fysiek in Mechelen

10-11-2021

Eerder kon u hier lezen over het slotevent van Werkinzicht op 18 november van 15:00 - 17:15 uur in de voormalige bierbrouwerij Lamot in Mechelen (B). Door de oplopende besmettingscijfers rondom COVID-19 hebben we moeten besluiten deze bijeenkomst niet fysiek op locatie te organiseren. In plaats daarvan bieden we een boeiend, interactief online event aan. 

We presenteren o.a. de online dashboards met grensoverschrijdende data, waarmee u zelf ook tijdens het online event aan de slag kan. Het event vindt plaats op Zoom van 15.00 - 16.30 uur

Inloggen kan via deze link
Meeting ID: 621 0226 5266
Passcode: 885701

Tijdens de sessie presenteren de projectpartners u graag de resultaten van het project Werkinzicht: inzicht in gevraagde en geboden skills voor het breder kunnen matchen van werkgevers en werkzoekenden. Daarnaast grensoverschrijdende arbeidsmarktinformatie via de gebruiksvriendelijke dashboards.

Over de resultaten en toepassingen van Werkinzicht zullen reageren: Hilde Crevits (Vlaams minister van Economie en Werk), Tof Thissen (Algemeen Directeur UWV Werkbedrijf), Sven De Haeck (directeur Strategie VDAB) en Pascal Boijmans (Europese Commissie).

Over de betekenis van Werkinzicht voor de provincies zullen Kathleen Helsen (gedeputeerde provincie Antwerpen) en Jo-Annes de Bat (gedeputeerde provincie Zeeland) aan het woord komen.

Vervolgens staat een panel van de partners klaar om iedereen te ondersteunen bij het gebruik van de dashboards, tips te geven en vragen te beantwoorden om zo dit event interactief af te ronden.

We hopen u op 18 november online te ontmoeten via Zoom!