×

×

Slotevent Werkinzicht

12-10-2021

Van harte nodigen we u uit voor het slotevent van Werkinzicht op 18 november van 15.00 - 17.15 uur in de voormalige bierbrouwerij Lamot in Mechelen (B).

Tijdens deze gelegenheid presenteren de projectpartners u graag de resultaten van het project Werkinzicht. Onder meer: grensoverschrijdende arbeidsmarktinformatie via gebruiksvriendelijke dashboards en inzicht in gevraagde en geboden skills voor het breder kunnen matchen van werkgevers en werkzoekenden. U kunt zelf ook interactief aan de slag met beschikbare grote touchscreens.

Daarna geven provinciale, ministeriële en Europese vertegenwoordigers hun visie op verdere implementatie van toepassingen en blikken vooruit op het verduurzamen van resultaten.

Aan het woord komen: Hilde Crevits (Vlaams minister van Economie en Werk), Wolter Leiseboer (ministerie van EZK), Kathleen Helsen (gedeputeerde provincie Antwerpen), Martijn van Gruijthuijsen (gedeputeerde provincie Noord-Brabant), Jo-Annes de Bat (gedeputeerde provincie Zeeland), Tof Thissen (Algemeen Directeur UWV Werkbedrijf), Sven De Haeck (directeur Strategie VDAB) en Pascal Boijmans (de Europese Commissie).

Het event vindt plaats van 15.00 tot 17.15 uur (inloop/onthaal om 14.30 uur), met aansluitend een netwerkborrel. U kunt zich via onderstaande button aanmelden.

Klik hier om u aan te melden voor het slotevent

Uiteraard houden we rekening met de dan geldende corona maatregelen. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u daarover de actuele informatie en de routebeschrijving. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto, zie http://lamot-mechelen.be/.

Het slotevent is iets om naar uit te kijken: met elkaar het glas heffen op de afronding van vier projectjaren.

We hopen u op 18 november te mogen verwelkomen in Mechelen!