×

×

Praktisch ingestoken slotevent met bestuurlijke topafvaardiging

29-04-2021

Werkinzicht werkt toe naar een finish met tastbaar resultaat. Bij de ontvangst tijdens het slotevent op 18 november in Mechelen wachten touchscreens waarmee je meteen even het dashboard in kunt duiken om data op te diepen. Ook in het verdere programma staan Werkinzicht toepassingen centraal. Onder andere in panelgesprekken met betrokken provinciale, ministeriële en Europese bestuurders. De aanmeldlink voor de middag volgt.

Het is echt iets om naar uit te kijken: met elkaar een toast uitbrengen op de afronding van vier projectjaren. Voormalige bierbrouwerij Congrescentrum Lamot leent zich daar prima voor. En we gaan ervan uit dat een fysiek evenement te zijner tijd weer tot de mogelijkheden behoort, inclusief een – anderhalve meter – netwerkborrel!

De lijst van toegezegde deelnames groeit. Genoteerd staan bijvoorbeeld Hilde Crevits, Vlaams minister van Economie en Werk, Wolter Leiseboer van het ministerie van EZK, Kathleen Helsen, gedeputeerde provincie Antwerpen, Martijn van Gruijthuijsen, gedeputeerde provincie Noord-Brabant, Jo-Annes de Bat, gedeputeerde provincie Zeeland, Tof Thissen, Algemeen Directeur UWV Werkbedrijf en Sven De Haeck, directeur Strategie VDAB.

UWV en VDAB presenteren tools voor werkzoekenden en werkgevers die meer zicht bieden op gevraagde en geboden skills en die van waarde zijn bij matching. Steunpunt Werk | KU Leuven, CBS en ZB planbureau draaien plenair aan dashboardknoppen en zoomen in op data-analyse mogelijkheden voor verschillende doelgroepen, waaronder beleidsmakers. Paneldeelnemers geven hun visie op verdere implementatie van toepassingen nu en in de toekomst en blikken vooruit op het verduurzamen van resultaten.

E-mail met aanmeldlink
Als ontvanger van de Werkinzicht nieuwsbrief kun je nog voor de zomer een aparte e-mail verwachten met daarin een aanmeldlink voor het slotevent op 18 november. Je bent van harte welkom!